Der skal være liv på scenen…-og ro bag kulissen!

All Stage kan hjælpe dig med alle former for scenografi. Vi har eget værksted, hvor specialister opbygger komplette scenografier/dekorationer til tv, teater, messer, events, koncerter m.m. Ud fra ide og skitse skaber vi en løsning der fungerer.

Vi er blevet eksperter i at være kreative samarbejdspartner og bringer masser af ideer og muligheder til bordet. For at understøtte den kreative side laver vi CAD tegninger med detaljerede konstruktionstegninger inden produktion.

Vores virksomhed rummer
kompetanse indenfor:

– Tegne/modelværksted

– Maleværksted

– Jernværksted

– Tømreværksted

– Elværksted

– Udlejning af rekvisitter

Fredericia Teater

“Som kreativt teater er det altafgørende for os, at vores tekniske samarbejdspartner er kreativ, på forkant med udviklingen og kan tænke ud af boksen – og det kan de! En troværdig leverandør, der kommer med gode input og sparring, og produceret til den bedste pris.”

Fredericia Teater

Palsgaard Sommerspil

”All Stage er altid velkommen til enhvert projekt vi er involveret i. Deres professionalisme og høje standarder, kombineret med deres egagemant, garanterer en vellykket gennemførelse af vores designs hver gang, de svigter os ikke”

Jens Frausing
Instruktør, Palsgaard Sommerspil

Ud fra jeres ønsker, hjælpes vi ad med at skabe den optimale scenografi. Vi kan skabe de mest fantasifulde illusioner med kulisser, dekoration, automation, video, lyd og lys.

Uanset om det er traditionel dekoration, en 10 meter drejescene, bevægelig LED skærm, 60 m2 vippegulv, lift, vandbassin med opvarmet vand, high-tech automation, så sigter vi mod at forstå og levere vores kunders kreative visioner.

Konstant revurderer vi vores arbejdsgange og design principper samt udforsker nye teknologier, til gavn for vores kunder. Vi arbejder løbende med at gøre vores produktioner så strømlignende som muligt, så det bla. kan transporteres med de lavest mulige omkostninger. Hvor det er muligt, genbruger vi materialer for et grønt miljø.

Case Story.