Skip to content

Koncerter og Tours stiller høje krav til de involverede personer, det anvendte udstyr, og logistikken. Forventningerne fra kunstnere og publikum kan kun opfyldes, hvis alt fungerer perfekt, ned til mindste detalje. Indenlandske og internationale kunstnere har tillid vores ekspertise og udstyr.

All Stage kan tilbyde totalløsning, hvor vi varetager hele den tekniske ramme omkring arrangementet. Vi baserer vores løsninger på jeres ønsker samt de fysiske rammer. Alle vores løsninger opstilles og afvikles af erfarne teknikere.

Med en totalløsning undgår I overlappende løsninger og oversete mangler, samtidig med at I kan minimere jeres udgifter til planlægning og afvikling. Vi varetager alle jeres interesser og sikrer optimale vilkår for afviklingen.

Vi kan hjælpe jer med:

Optimal lyd setup.

Flot lysdesign.

Scener inden- /udendørs.

Skærmsløsninger.

Live kameraproduktion.

Og meget mere …

Esbjerg Rock Festival


”Med ansvaret for oplevelsen for tusindvis af publikummer og med internationale navne på scenen, kræver vi dygtige folk i kulissen. All Stage ved, hvad de har med at gøre. De har det rigtige grej, og de stiller med kompetente folk. Det er meget vigtigt for os”.

Søren Højberg
Esbjerg Rock Festival

Kultur I Syd

“De arbejder yderst professionelt og er rigtig gode til at sammensætte den rette tekniske løsning – derfor har vi også anbefalet dem til andre. Når vi samarbejder med All Stage, så bliver vores forventninger altid 100 % opfyldt.”

Jes Johansen
Kultur i Syd