OM ALL STAGE

All Stage har den rette ekspertise og kapacitet, til en stor erhvervskonference, et modeshow, en teatermusical, en rockkoncert eller en solistoptræden.

All Stage leverer løsninger, der kan inkludere dimensionering, budgettering, planlægning, leje, mandskab, transport samt projektledelse, vi har stor erfaring med planlægning og afvikling af koncerter, præsentationer, modeshow, udstillinger og teater samt turné virksomhed i ind/udlandet.Med denne viden vil vi gerne hjælpe vore kunder bedst mulig med design og projektafvikling.

All Stage® yder konsulentbistand og idé udvikling i.f.m. alle typer arrangementer som bla. messer, events, personalefester, produktpræsentationer og koncerter. Vi anbefaler, at rådgivningsfasen indtræffer på et meget tidligt tidspunkt i projekteringsfasen og helst på et tidspunkt, hvor alle detaljer omkring projektet endnu ikke er fastlagt. På den måde har vore projektledere optimale konditioner for at fange alle dimensioner, tilføje nye idéer, afveje de kunstneriske, tekniske og sikkerhedsmæssige aspekter, finde de øvrige tekniske samarbejdspartnere og hjælpe dig med at få det hele til klappe.

Vore Projektledere besidder mange års erfaring inden for branchen. De har gennem årene opbygget stor viden og kompetencer inden for produkter, idé udvikling, sikkerhed, styring, afvikling og evaluering af alle former for produktioner.

En Projektleder fra All Stage arbejder med projektet fra start til slut og sikrer derved den organisatoriske, logistiske og tekniske del af produktionen i samarbejde med kunden.

Der er flere fordele ved at indlemme en af vore Projektledere så tidligt som muligt i projekteringsfasen. Dels kommer der fra start en økonomisk styring af dit projekt, dels vil der være tid til at arbejde med kreative, alternative løsninger og dels sikrer det en bedre planlægning af opsætning, afvikling og nedpilning.

All Stage har den rette ekspertise og kapacitet, til en stor erhvervskonference, et modeshow, en teatermusical, en rockkoncert eller en solistoptræden.

Vi står for alt det tunge arbejde bag kulissen, som fuldender den totale oplevelse.