• Automation,Scenografi,TEATER & MUSICAL

  • Fredericia Teater

  • Benjamin La Cour - benjaminlacour.com

Klokkeren fra Notre Dame

 

Der er ikke langt fra Disney til Fredericia Teater. Vi kender alle sangene og teksterne holder.

Scenografi design findes ikke meget bedre.

 

Vi er passionerede håndværkere, der forstår scenografi og scene skabelse i sin helhed. Vi arbejder ud fra vores base i Varde og vi er specialister i scenografisk design, LED integration og automatiseret bevægelse.

De produkter, vi designe og bygger er modulære, fleksible og holdbare. Hvor det er muligt, udgør de en del af vores udlejnings lager, så de kan bruges igen og leje prisen kan holdes hvor alle kan være med.

Konstant revurderer vi vores arbejdsgange og design principper samt udforsker nye teknologier, til gavn for vores kunder. Vi arbejder løbende med at gøre vores produkter strømlignende, så det bla. kan transporteres med de lavest mulige omkost-ninger. Hvor det er muligt, genbruger vi materialer for et grønt miljø.

Vi er blevet eksperter i at være kreative samarbejdspartner og bringer masser af ideer og muligheder til bordet. For at understøtte den kreative side laver vi CAD tegninger med detaljerede konstruktionstegninger inden produktion.

I dag er ingen scenografi komplet uden effekter – heldigvis har vi et arsenal af elevatorer, drejescener og andre gags i vores sortiment. Har vi ikke det du søger på lager bygger vi det.
For os er en hurtig og effektiv opsætning lige så vigtig som en premiere. Vi omfavner enhver udfordring og bygger det umulige.

Lige meget, hvad man kommer med af skøre ideer, kan man altid gå til All Stage. De giver ikke op. De er kreative, og de får det til at virke