Skip to content

TEG er blevet en del af All Stage

Vi er glade og stolte over at kunne meddele at Trane Entertainment Group, i daglig tale (TEG) som levere professionelle tekniske eventløsninger er blevet opkøbt af All Stage pr. 1 September 2022.
 
TEG var til daglig drevet af Patrick Hug, med en vision og tilgang til kunder og projekter som falder i tråd med den positive oplevelser vi ønsker at give vores kunder i All Stage. Det betyder også at Patrick tiltræder i All Stage som salgs- og produktionsleder og skal være med til at styrke vores organisation. Desuden glæder vi os til at byde de tekniker som TEG har velkommen hos All Stage.
 
Patrick Hug:
” Jeg glæder mig til at vi kan tilbyde vores kunder endnu flere muligheder i en virksomhed hvor der er højt til loftet.”
 
Allan Bach Nielsen, Direktør:
”Opkøbet af TEG sker som en naturlig del af vores vækst, herunder målsætningen omkring at have de rigtige medarbejder i vores organisation. Vi glæder os til samarbejdet med nye og eksisterende kunder.
 
Opkøbet medfører at vi kan tilbyde endnu flere kompetencer i huset samt en større strømlinet drift til fordel for vores kunder.
 
Spørgsmål kan rettes til:
Allan Nielsen, Direktør, tlf. 61616010