Skip to content

Den lille havfrue

Kreativ vellykket design.

Vi er passionerede håndværkere, der forstår scenografi og scene skabelse i sin helhed. Vi arbejder ud fra vores base i Varde og vi er specialister i scenografisk design, LED integration og automatiseret bevægelse.

De produkter vi designe og bygger er fleksible og holdbare. Hvor det er muligt, udgør de en del af vores udlejnings lager, så de kan bruges igen og leje prisen kan holdes hvor alle kan være med.

Vi er blevet eksperter i at være kreative samarbejdspartner og bringer masser af ideer og muligheder til bordet. For at understøtte den kreative side laver vi CAD tegninger med detaljerede konstruktionstegninger inden produktion.

I dag er ingen scenografi komplet uden effekter – heldigvis har vi et arsenal af elevatorer, drejescener og andre gags i vores sortiment. Har vi ikke det du søger på lager bygger vi det.

For os er en hurtig og effektiv opsætning lige så vigtig som en premiere. Vi omfavner enhver udfordring og bygger det umulige.

”All Stage er altid velkommen til enhvert projekt vi er involveret i. Deres professionalisme og høje standarder, kombineret med deres egagemant, garanterer en vellykket gennemførelse af vores designs hver gang, de svigter os ikke” Anders D. Jensen og Jens Frausing