Skip to content

 

 

TARZAN THE MUSICAL

FREDERICIA TEATER

Tarzan forestillingen er i høj grad flyvende og oppe i højderne.

Den flotte scenografi er bygget ud i salen med gangbroer over publikum, og specielt aberne i forestillingen bevæger sig rundt i denne scenografi og svæver akrobatisk i liner og træk hen over publikum.

Tarzan og Jane svæver også igennem hele teatersalen, og alle disse svæveture og træk kræver selvfølgelig helt specielt apparatur med høj præcision og stor sikkerhed. Mekanikken ligger dog ikke kun i de mange flyveture.

En specialiseret drejescene (ring) og et centret træ, som bliver løftet op gennem scenegulvet, har også en stor rolle i den imponerende scenografi.

VIDEOS

ANMELDELSE 

“Det er en scenografi, der er intet mindre end imponerende flot”
***** Berlingske

“Fin kærlighedshistorie med masser af lækre detaljer, humor og ikke mindst en scenografi, der er en ægte jungle værdig”
****** Out & About

“Hvis man ved bare det mindste om, hvor mange puslespilsbrikker og hvor meget blod, sved og knofedt der skal gå op i en højere enhed, så er man nærmest helt vantro ved tanken om, at det er i ens eget lillebitte Danmark, at så storslået en præstation kan bevidnes. Fredericia Teater bliver en større og større kulturskat, og noget vi som nation i sandhed kan være stolte over”
****** Ungt Teaterblod

GALLERY

UDTALELSE

 

Søren Møller - Producent

“Som kreativ producent er det altafgørende for os, at vores tekniske samarbejdspartner er kreativ, på forkant med udviklingen og kan tænke ud af boksen – og det kan de! En troværdig leverandør, der kommer med gode input og sparring, og produceret til den bedste pris.

 

CAST & CREW MEMBERS

Iscenesætter: Lynne Kurdziel Formato.

Scenograf: Kevin Depenet.

Kreativ producent: Søren Møller

Medvirkende: Kim Ace Nielsen, Bjørg Gamst, Maria Skuladottir, Diluckshan Jeyaratnam, Teit Samsø, Anders Bircow, Jacob Prüser, Søren Bech Madsen, Arthur Ditlev Wadstrøm (/Esben Kjærsgaard Hjeresen), Albert Mahesh Witthoff Groth (/Carl-Emil Krogh Nielsen/Kenneth Alrøe Okotle) m.fl.